FERGIE, VRATI SE...

Moyes kreirao Unitedov najgori start nakon 24 godine!

David Moyes
Reuters/Pixsell
30.09.2013.
u 13:45

Zadnji put su vragovi u prvih šest kola skupili samo sedam bodova u sezoni 1989./1990.

Trener Manchester Uniteda David Moyes može se samo nadati da statistika ništa ne znači i da njegovi šefovi imaju puno strpljenja. Naime, pod njegovim vodstvom United je upisao najgori start sezone u posljednje 24 godine. Tada je, u sezoni 1989./1990. njegov prethodnik, trofejni Sir Alex Ferguson, nakon šest utakmica imao sedam bodova koliko i Moyes ima sada.

U prvih šest kola vodio je momčad do dvije pobjede, jednog remija i tri poraza te su vragovi 12. momčad ljestvice. Prvoplasirani Arsenal ima 15 bodova, slijede Liverpool i Tottenham sa 13, Chelsea i Southampton sa 11 pa City i Hull sa deset bodova...

Da stvar bude gora, United od prvog kola kada su pobijedili Swansea 4:1 nije postigao gol iz igre.

Ukoliko sa sljedećim utakmicama padnu ispod aktualnog 12. mjesta, bit će to najgori rang vragova nakon jeseni 1986. kada je taj \'rezultat\' napravio Ron Atkinson te je smijenjen a na klupu je došao legendarni Ferguson.

Ovog vikenda United je izgubio od WBA 1:2.

- Zabrinut sam jer nismo igrali dobro, moramo se popraviti. Uvvijek će biti loših rezultata i trebat će se nositi s njima. No, idemo dalje i gledamo na sljedeću utakmicu na koju gledamo kao iskupljenje. Nema vremena za kukanje, ima još mnogo kola do kraja sezone - rekao je Moyes.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije